Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

Нови газови кондензни комбинирани котли

По- ефективни, по- функционални, по- елегантни …

Най-важните въпроси за нашето време, свързани с потреблението на енергията, са намаляване на разходите, опазване на околната среда и използването на „интелигентни“ съоръжения.

Прочети още →

Хибридни системи

Хибридните системи реагират на променящите се температури и автоматично се настройват по най-ефективен за пестене на енергия наличен метод за отопление или охлаждане. Те могат да бъдат икономична алтернатива на традиционните системи за отопление и охлаждане.

Прочети още →

Ново поколение пелетни системи от Екотерм Проект #Автоматизиран пелетен котел PHAETHON

Автоматизираните пелетни котли PHAETHON са проектирани за отопление на битови и фирмени обекти, както и за целогодишно подгряване на битова гореща вода. Отговарят на всички изисквания на директиви LVD, EMC и на стандарт EN 303-5, клас 5. Характеризират се с висока ефективност и надеждност. Съоръженията се предлагат и с вариант за пневматичен транспорт на пелети.

Котлите PHAETHON осигуряват комфортно отопление чрез автоматично изгаряне на дървесни пелети, отговарящи на стандарт БДС EN ISO 17225-2:2014. Пелетите са екологично чисто и CO2  неутрално гориво, благодарение на което разходите за отопление са по-ниски, в сравнение с използването на електроенергия, нафта и природен газ. Интернет модулът ecoNET300, с който може да работи всеки PHAETHON, позволяват онлайн контрол, мониторинг на  процеса  горене и мобилни приложения.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»